Θεοχάρης Αγγελίδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών.

Με 30χρονη, ιδιαίτερα εντατική, άσκηση της δικηγορίας κυρίως στους τομείς του αυτοκινητικού και του μεταφορικού δικαίου, στις διεθνείς εμπορικές σχέσεις και στο διοικητικό δίκαιο αλλά και της γενικής δικηγορίας. Εισηγητής σε πολλά συνέδρια σχετικά με τους ανωτέρω τομείς, συγγραφέας επιστημονικών άρθρων, με μεγάλη εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων και με σοβαρό κοινωνιολογικό και ψυχολογικό γνωστικό υπόβαθρο. Μεταφραστής από τα γερμανικά του βιβλίου του Besemer: «Διαμεσολάβηση – Μεσολάβηση σε Συγκρούσεις», μιλάει με άνεση εκτός από τα γερμανικά και τα αγγλικά, κινείται επαγγελματικά σε όλη την Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Μέλος του δραστηριοποιούμενου σε ολόκληρο τον κόσμο Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαμεσολάβηση, με έδρα την Γερμανία IntegrierteMediatione.V“, με έδρα την Γερμανία και συνεκπρόσωπός του στην Ελλάδα.

Ρούλα Τσιρτσίδου

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

Με πολύχρονη, ιδιαίτερα εντατική, άσκηση της δικηγορίας κυρίως στους τομείς του αστικού και του διοικητικού δικαίου αλλά και της γενικής δικηγορίας. Μιλάει άπταιστα γερμανικά και πολύ καλά αγγλικά. Μέλος του δραστηριοποιούμενου σε ολόκληρο τον κόσμο Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου για την Ολοκληρωμένη Διαμεσολάβηση, με έδρα τη Γερμανία „IntegrierteMediatione.V“ και συνεκπρόσωπός του στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Πλιάτσικας

Ο Κωνσταντίνος Πλιάτσικας είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης (παρ’
Αρείω Πάγω) με ειδικότερο αντικείμενο
απασχόλησης το Κτηματολογικό Δίκαιο.

Είναι Διδάκτορας Νομικής
του ΑΠΘ,κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αστικού Δικαίου και πτυχιούχος Νομικής
του ίδιου Τμήματος.
Επίσης, από τον Ιανουάριο 2019 διδάσκει Εμπράγματο και Κληρονομικό Δίκαιο ως Επισκέπτης Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia).

Η
διδακτορική του διατριβή, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019, έχει τίτλο: "Η διόρθωση ανακριβούς πρώτης κτηματολογικής εγγραφής Συμβολή στην ερμηνεία του άρθρου 6§2 ν. 2664/1998".Είναι δικηγόρος με πάγια αντιμισθία στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως δικηγόρος του
Γραφείου Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τον έλεγχο των
υποβληθεισών δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων των Δήμων Θεσσαλονίκης και Κοζάνης. Έχει λάβει μέρος, με εισηγήσεις και παρεμβάσεις, σε πληθώρα πανελλήνιων συνεδρίων με αντικείμενο το Κτηματολογικό Δίκαιο και έχει δημοσιεύσει πλήθος μελετών με συναφές περιεχόμενο.